J M K

Betöltés folyamatban...

Jegypénztár - Jókai Mór Művelődési Központ

Jegypénztár

Cím:
8500 Pápa, Erzsébet liget 1.,
Jókai Mór Művelődési Központ, Színházépület

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:00-15:00
Kedd: 8:00-15:00
Szerda: 8:00-15:00
Csütörtök: 8:00-15:00
Péntek: 8:00-12:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Előadások előtt 1 órával.

Jegypénztárunkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is tud fizetni.

További információ: +36 20 931 2341

Online jegyvásárlás: jegymester.hu
További lehetőség jegyvásárlásra: Esterházy-kastély illetve, a Kékfestő Múzeum nyitvatartási idejében.

Egyéb tudnivalók

A Pápa Platán Nonprofit Kft. belépődíjas rendezvényein, programjain a látogatás feltétele a jegyváltás. Az ismeretlen, nem a Pápa Platán Nonprofit Kft. kezelésében álló, nem megbízható forrásból vásárolt jegyekért nem vállalunk felelősséget.

 A Jókai Mór Művelődési Központ épülete akadálymentesen látogatható. Kerekes székes látogatók a részükre fenntartott helyekre vásárolhatnak belépőjegyet.

 

Programjainkra vonatkozóan fenntartjuk a helyszín- és időpontváltoztatás, valamint a lemondás jogát. Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, sem személyes, sem online vásárlás esetén. A megvásárolt jegyeket kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltjuk vissza.

 

A jegyvisszaváltás a következők szerint történik:

A Pápai Platán Nonprofit Kft. saját szervezésű rendezvényének elmaradása esetén a megváltott jegyek az elmaradt rendezvény időpontjától számított 30 napos határidőn belül válthatóak vissza a Jókai Mór Művelődési Központ jegypénztárában.

 

A nem a Pápai Platán Nonprofit Kft. által szervezett, a Jókai Mór Művelődési Központ épületében terembérleti konstrukcióban megvalósuló partnerrendezvények elmaradása esetén a rendezvényszervező honlapján elhelyezett tájékoztatókból értesülhet.